O nama/ About us
NOVOSTI News
NOVI MACICI New kittens
Mužjaci/males: Okeanos
Ženke Talia/ Females Talia
Ženke Mitzi Lou/Females Mitzi Lou
ŽENKE Felicia Cicibella
Ženke Lucky Lola/Females Lucky Lola
ŽENKE -Luna/Females - Luna
Ženke Ella/ Females Ella
Upoznajte rasu
Maca Shop
Kad mače stiže u vaš dom
Život sa svetom birmom

maca shop

Pošto godinama pregledam "mačje"sajtove po svetu, do sada sam prikupila ogromnu kolekciju fotografija, slika, ilustracija, priča i postera na kojima je mačka glavni motiv.Naročito su interesantne litografije Teodora Steinlena, velikog ljubitelja mačaka, koji je živeo s kraja devetnaestog i u prvom kvartalu dvadesetog veka.Rodjeni Švajcarac koji je mnogo radio u Parizu kao ilustrator, stvorio je, prvobitno zamišljene kao reklame, vanvremenske kreacije koje su i danas popularne i prodaju se širom sveta u obliku postera.
Potrudila sam se da se, za početak, bar nekoliko njih prirede i odštampaju i tako postanu dostupni i našim "mačkarima".Ako ste zainteresovani, javite mi se mailom ili porukom na mobilni.

Posteri


Svaka od ovih Steinlenovih ilustracija odštampana je na kvalitetnom papiru sa mat plastifikacijom, dimenzije 35x50cm. Prodajemo ih preko Limunda (Limundo.com). Ukucajte ključne reči "poster mačaka", a prethodno se, naravno registrujte kao član Limunda.Za pet shopove i galerije koje žele da prodaju ove postere može se organizovati prodaja direktno preko štamparije po povoljnim uslovima.
Sve informacije i porudžbine šaljite nam preko e-maila

felicityjewels@yahoo.com